حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 6 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3002×
نقش تربیتی زنان، جامعه را به سمت و سوی تحولات اساسی سوق داده است
۲۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
شناسه : 17818
بازدید 189
13
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان: حجت الاسلام حقانی عنوان داشت: زنان در جامعه دوشادوش مردان و حتی گاها" گامی فراتر از مردان بر می دارند و بخوبی توانستند نقش بی بدیلی را در جامعه ایفاء و جامعه را به سمت و سوی تحولات اساسی سوق دهند و این مهم مرهون نقش تربیتی مادرانه است.
ارسال توسط : نویسنده : روح الله رسولی
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت الاسلام غلامحسین حقانی در فعالین فرهنگی حوزه بانوان و درجمع خواهران طلاب استان اظهار داشت: نقش زن به هویت جدی است که روی این هویت و اصالت باید در مناطق محروم و دور افتاده نیز کار شود.

 

وی با بیان اینکه زن موفق زنی است که ویژگی ها و هویت زن گونه داشته باشد اما در عمل کردن همانند مردان سخت کوش باشد افزود: زنان اگر می خواهند خصلت زنانه داشته باشند، باید ویژگی یک مرد در آن زن نیز هویدا شود و در آیات شریفه قرآن کریم نیز آمده است که ما خلق کردیم آدم را و دومین آدم را(زن) و هر دو برای تحول جامعه بشری آفریده شده است.

حجت الاسلام حقانی عنوان داشت: زنان در جامعه دوشادوش مردان و حتی گاها” گامی فراتر از مردان بر می دارند و بخوبی توانستند نقش بی بدیلی را در جامعه ایفاء و جامعه را به سمت و سوی تحولات اساسی سوق دهند و این مهم، مرهون نقش تربیتی مادرانه است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: متاسفانه در جامعه گاها” مشاهده می شود که برخی از زنان نقش های همسری، دختری و مادری خود را فراموش می کنند و به امورات دیگری همچون تحصیل و … می پردازند که این نگاه  در نظام خانواده یک آسیب جدی است، اما در نظر اسلام عمده ترین حوزه مامورتی ذاتی زنان، نقش تربیتی است.

وی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) یک نمونه کامل و الگوی تربیت اسلامی است افزود: حضرت فاطمه(س) علاوه بر نقش همسری و مادری، نقش هائی دیگری را بخوبی انجام می دادند اما از مسئله مهم تربیت غافل نبودند و نگاه جامع و کاملی به نقش تربیتی فرزندان داشتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: باید شیوه تربیتی حضرت فاطمه (س) را به عنوان الگویی تمام در نظر بگیریم، زیرا فاطمه زهرا (س) الگویی کامل و پاک هستند که با در نظر گرفتن شیوه تربیتی ایشان می توان فرزندان صالحی به جامعه اسلامی تحویل داد و لذا جامعه امروز به این نگاه بسیار محتاج است.

حجت الاسلام حقانی عنوان داشت: اگر مطالعه جدی، تحقیقی و کلانی در زندگینامه شهداء، علماء و فضلاء داشته باشیم، می بینیم، آن کسانی که شهداء را شهداء کردند و توانستند با یک نگاه تربیتی به اسلام، دنیا را متحول کنند، مادران جامعه بودند چرا که در وصیت نامه اکثر شهداء و عالمان دین این مسئله مشاهده می شود.

وی به گوشه ای از زندگینامه پدر بزگوارش شهید حقانی اشاره و اظهار داشت: پدرم وقتی در کودکی نابینا شده بود، مادرش به زیارت شاه حمزه قم رفت و توسل پیدا می کند که اگر چشمان فرزندم بینا شد و شفاء پیدا کرد من فرزندم را نذر تو و غلام تو می کنم و اتفاقا” نذر مادربزرگم موجب شفای پدرم می شود و از آن موقع بوده که اسم پدر به نام غلام حسین تغییر پیدا می کند و در حقیقت شروع تحول زندگی شهید حقانی از دعای خالصانه مادرش بود.

حجت الاسلام حقانی تصریح کرد: گاهی دورهمی های کوچک موجب اتفاقات بزرگ می شود و ارزشهای بزرگی را پدید می آورد که سبب تحول در انسانها می شود و کمیت در این دورهمی های کوچک در راستای تغییر و نگرش در انسانها مهم نیست، اما آن چیزی که به نظر مهم می رسد، ایجاد یک تحول اساسی در فرد است که بایستی از همین دورهمی های کوچک حاصل شود و به نسبت گذر زمان تعداد جمعیت متحول و روز به روز افزایش پیدا کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.